• Onrecht aangedaan voelt als .... Deel 5

    20 april 2024

    Hebzucht 2002


    als je als mens stuk voor stuk wordt afgebtoken.


    De voorraad geduld is op en hoe het voelt als mens dat JE stuk voor stuk afgebroken wordt, met het soort gerechtigheid van een land dat er geen heeft. Rechtstaat ??? Een LOOS begrip, verschil tussen zeggen en de werkelijkheid tussen wat er is en moet zijn!!!

    Rechtspraak? De nu reeds 2 jaar ten onrechte aanhoudende dagelijkse folterpraktijken van steeds verdergaande aftakelingen, vernietiging van bezittingen, dag voor dag, stuk voor stuk met verkoop, uitrukken van je planten, pand voor pand  ( klimaatbescherming ?) zodat je als mens iedere dag verder afgebroken wordt, eerst je haren uitgeroeft, dan je neus afgesneden, dan je oren, dan je tanden uitgerukt, dan je ogen uitgestoken, je vingers afgesneden, je wangen doorboord  , je vel afgestroopt , je hersens verziekt, enz, enz. :

    2 jaar langdag voor dag. Dat is wat je verdragen moet, vals beschuldigd, voor hebzuchtige beulen geen enkele consequentie. Ze jagen je met zweepslagen iedere dag, ieder uur voor zich uit. Je kan niet meer, je bent half dood, maar wordt gepeitscht bij iedere stap, je ogen uitgestoken en alle beulen : medestanders van vroeger, bedienden treden de schare van verminkers  bij, dikken ze aan. Dat is wat je ervaart.

    Je blik ziet zwart, is bebloed, vertroebeld, zo is je dagelijks leven ( dood ) geworden, dat sleur je allemaal mee.

    Je kan niet meer zien, niet meer lopen , hoort alleen krassende, krijsende geluiden van beschuldigingen. Je vroegere zogenaamde vrienden zijn je aardsvijanden geworden en nemen deel aan het dagelijks gefolter, je vernietiging, stuk bij stuk.

    VERRADERS!


     

    Lees meer >> | 1 keer bekeken

  • Onrecht aangedaan voelt als ... Deel 4

    19 april 2024

     

    Hun enige god 2009


    rancuneuze gerechtsfunctionarissen uw bezittingen afnemen.


    Deze manier van werken door het gerecht toont duidelijk aan dat zelfs immobiliën geen zekerheid meer geven. Opgelet dus, aandeelhouders, zet je zuurverdiende euros niet vast in vastgoed in België, ook niet in Europa. Zorg voor een andere manier van sparen, die zekerheid geeft als er soms onverwachte dingen opduiken (ik denk aan Covid) buiten je wil en dat de Ondernemingsrechtbanken geen aanleiding vinden om je bankroet te verklaren. Met de huidige wetgeving ben je een vogel voor de kat ( in dit geval zal de Belgische staat er goed van worden aan extra BTW, belastingen en boetes) zoals bij mijn zoon, Philip.

    Lees meer >> | 1 keer bekeken

  • Onrecht aangedaan voelt als ... Deel 3

    18 april 2024

    een schaap met onbruikbare hoorns.


    Het is het teveel werk voor het curatorentrio om de 2 bedrijfsgebouwen op vliegveld Deurne ( geschatte gedwongen verkoopwaarde 2.500.000 euro) en de 3 bedrijfsgebouwen op vliegveld Zwartberg (Limburg) ( geschatte gedwongen verkoopwaarde 2.000.000 euro) en het gebouw op vliegveld Lelystad(Nederland) ( geschatte gedwongen verkoopwaarde 500.000 euro) en de vliegschool in Deurne, de 2 onderhoudsbedrijven in Zwartberg en het bedrijf in Lelystad(Nederland) te verkopen. Deze bedrijven zijn allemaal bankroet verklaard op aangeven van het curatorentrio. Deze bedrijven in Zwartberg hadden minstens tezamen een waarde van 1.500.000 euro. Maar zover bekend wordt door het curatortrio geen acties sinds begin 2023 genomen om dit op te lossen.

    Lees meer >> | 1 keer bekeken

  • Onrecht aangedaan voelt als ... Deel 2

    17 april 2024

    Moorden voor geld.


    een roofoverval waardoor je rechten als mens zwaar worden verwond.

    Zoals bekend hebben we 15 April 2024 een Dagvaarding tot Uitzetting mogen ontvangen.


    De volgende tekst uit de nieuwsbrief van Stoff vzw van April 2024 geeft weer welke de mentaliteit er heerst onder de mensen. Dit is een van de redenen waarom er gestemd gaat worden op extreme partijen.

    Lees meer >> | 1 keer bekeken

  • Onrecht aangedaan voelt als .... Deel 1

    15 april 2024

    Op de rand van uitroeiing 2024

    Laatste nieuws :

    Vandaag een "Dagvaardiging tot uitzetting" gevonden in de brievenbus. Wij zouden het huis waarin wij wonen sinds 1976 BEZETTEN ZONDER RECHT OP TITEL.

    Wij zijn dus krakers!!

    De wetgeving hierover wordt nu misbruikt om eerlijke mensen uit hun huis te zetten. Waar zijn de rechten van de mens??

    Maandag 29 April 2024 om 9.30 uur worden wij verwacht op het Vredegerecht van het Kanton Sint-Niklaas.

    Lees meer >> | 1 keer bekeken

  • Verraders

    14 april 2024

    Vlaggezanten 2004


    Een naald in je wang als je moet slikken .

    Een slag  op  je maag als je moet eten.

    Een doorn in je tong als je wil praten 

    Een schilfer in je oog als je moet zien.

    Zeunende  pijn in je oor als je moet luisteren .

    Onrecht is het  bloedstollende stompen op je maag als je wil eten .

    De pijn van een kind verraderlijk als met een mes in  zijn hand gestoken of door een  horzel .

    Verraders zijn gruwelijke insekten , laag gekruip bij de grond om altijd hun slijmerige voordeel te slurpen op de rug van de anderen.  Het is de  laagste soort creeps die je bedenken kan, altijd vervalst , altijd bedacht op uitzuigen van anderen,  geen eigen ontwikkeling hebbend , parasieten maar vastgezogen op de huid van de creatievelingen , vol valse schijn, alleen zichzelf liefhebbend, wachtend op het gunstige ogenblik om hun vraatzucht te spijzen. Horzels, schorpioenen die het gunstige ogenblik voor zichzelf afwachten, kil en berekenend van binnen. Hebben nooit liefde gekend , kunnen die ook nooit geven, maar veinzen eeuwig.

    Lees meer >> | 0 keer bekeken

  • Buitengesloten in het bos

    24 maart 2024

    Met levendige streken en een wervelwind van kleuren probeerde ik de vluchtige emoties van afzondering in de chaos van de natuur vast te leggen. De acrylverf danste op het papier en bracht leven in een figuur die in gedachten verzonken is, omgeven door een wereld die zowel wild als sereen is. Dit werk belichaamt contemplatie en de complexiteit van eenzaamheid; het zal elke ruimte een dynamische energie en een tot nadenken stemmende aanwezigheid geven.

    Lees meer >> | 24 keer bekeken

  • Behoefte aan licht

    23 maart 2024

     

    Voel de diepte. Mensen dragen lichten. Mensen worden lichten. Licht is hoop, opstijgend uit de duisternis in het licht. Social media en media in het algemeen zijn te negatief, het maakt mensen hard. We hebben meer licht nodig.


    Koop dit werk als ondersteuning voor onze strijd met de Belgische justitie >>


    Schaf de doofpot wet af >>

     

    Lees meer >> | 35 keer bekeken

  • Uitgesloten - Geen toegang

    22 maart 2024

    Dit jonge meisje is het kind van de rekening, zoals zovelen. Helaas zit ze gevangen in de kou aan de grens tussen twee landen, buiten in eindeloze bossen met andere medevluchtelingen met hetzelfde lot in de rug. Haar enige troost is het vuur dat brandt, haar verwarmt en haar licht brengt. Een van de vele slachtoffers van gewetenloze tirannen, manipulatoren. Een mensheid zonder scrupules, zonder toekomstperspectief.
    Of, zoals Goya het in zijn tijd zag, 'desastres', de mens die de wereld en zijn medemensen vernietigt, die niet verder kunnen komen dan de dierlijke status. Onze tijd heeft 200 jaar later weinig verbetering gebracht... De wereld is verdeeld, over de mensheid wordt weinig gesproken. Wat als je klem zit tussen de fronten? De bittere conclusie van een hedendaagse realiteit. Dit is een van mijn verzamelde beelden: een 21e-eeuwse herinnering aan de gebeurtenissen van de tijd die mijn visie, waarmee ik werk, onderstreept, gegoten in een verteerbare vorm. Zal er ooit vooruitgang zijn of zal de mensheid zichzelf vernietigen?

    Lees meer >> | 28 keer bekeken

  • Symbool van licht

    20 maart 2024

    Een vrouw die zichzelf zelfverzekerd toont door zichzelf te verlichten. De symboliek is hier erg sterk.


    Steun mij in de strijd tegen het onrecht. Koop dit werk>>

    Lees meer >> | 31 keer bekeken

  • Meer blogs >>