Zin in iets ongewoons, loop door  mijn leven en het uwe: 50 jaar kunst, 50 jaar vastleggen wat U verborgen was , confrontatie met onze maatschappij door de ogen van een kunstenaar., 50 jaar lang notitie van wat belangrijk is en was en worden zal.

Gabriëlla's Kunstwereld geeft U een inblik in de  veelvuldige belangstelling, de vele facetten van de geest. Een uitzonderlijke ontmoeting

  Een zeer geïnteresseerde groep in de presentatieruimte (hierboven).

Zoals Pessoa vele heteroniemen had, heb ik verschillende eigen lijnen, eigen wegen  in de kunst gezien, uitgewerkt, doorgetrokken tot het eind en doe dat nog steeds. Is een mens maar één of multipel?

Ontdek het voor jezelf.

Video : Ik ben een gedreven kunstenaar >>

Een installatie met een keuze uit 50 jaar kunst ,in  verschillende tijden met verschillende technieken aangepast aan verschillende series.

Het gaat hier niet om een retrospectieve, maar wel een inwijding iedere keer  in elke van mijn reeksen : ( zoals ik ze altijd gedurende  50 jaar vastgelegd heb.)

Brave new old worlds : maatschappijkritisch : in computersysteem-gelinkte techniek , de stempel van onze tijd. 

Virtuele werelden een dagboek  : denkwerelden met pictogrammen : herinneringen , gedachtenwerelden in vrije vorm ,uit het bewuste en  onderbewuste , een afweer tegen perfectionisme, een ode aan het onvolmaakte.(ook dagboekbladen genoemd).

Volle leegten unieke werelden :   oog voor schoonheid van de natuur. Ook hier evolueert de techniek van een synthetische benadering , een fragmentarische, tot een overgang naar abstractie. De kijker mijn bril opzetten en van deze variaties bewust maken  is mijn uitdaging.

Ook mijn  Objecten en installaties zijn  creaties met wegwerpmaterialen uit onze tijd, maar met inhoud.

Op deze wijze tracht ik begrip en enthousiasme voor mijn  kunst over te brengen , mijn wereld van vasthouden en  gedrevenheid te delen.  

Boek nu uw afspraak een bezoek in Gabriëlla's presentatieruimte. Stuur een e-mail naar art@gabycleuren.com of bel naar +32 3 777 6776 of Whatsapp +32 477 280 562 met uw voorkeur voor een tijdstip.

Hier een overzicht van de getoonde werken >>