Zijn werken die de herinnering vasthouden, de herinnering van elke dag. Die kan soms banaal lijken, boeiend , extreem, verontrustend of poëtisch , maar  ze hoort tot het leven. Wat is kunst anders dan een poging tot gesprek met de kijker door het beeld.

VIRTUELE WERELDEN een dagboek

(1992 - 2022)

Zijn werken die de herinnering vasthouden, de herinnering van elke dag. Die kan soms banaal lijken, boeiend , extreem, verontrustend of poëtisch , maar ze hoort tot het leven. Wat is kunst anders dan een poging tot gesprek met de kijker door het beeld.

MUZIEK IN BEELD.

Kleine werken : muziek in beeld , altijd abstract : geschreven tijdens de uitvoering. 
Hier notities van muziek omgezet in beelden, genoteerd in razend tempo tijdens het spel.

TEKENINGEN, aquarellen, acryl en krijt

(2021 - 2022)

MUZIEK IN BEELD. Kleine werken : muziek in beeld , altijd abstract : geschreven tijdens de uitvoering. Hier notities van muziek omgezet in beelden, genoteerd in razend tempo tijdens het spel.

Zie wat er speelt.
Als schilder heb ik een sterke eigen visie op mijn  tijd en verbeeldt die in mijn werk. Het is niet decoratief. 
Van de evolutie in de wereld poog ik een getuigenis af te leggen. Mijn werk is de 21e eeuw en wat daaraan belangrijk is. Mijn tijd. Uw tijd.

BRAVE new old WORLDS

(1999 - 2022)

Zie wat er speelt. Als schilder heb ik een sterke eigen visie op mijn  tijd en verbeeldt die in mijn werk. Het is niet decoratief.  Van de evolutie in de wereld poog ik een getuigenis af te leggen. Mijn werk is de 21e eeuw en wat daaraan belangrijk is. Mijn tijd. Uw tijd.

De fragmenten zijn vastgehouden, snel verdwijnende archaïsche werelden, vol rust, stilte, mensen en dieren in de natuur ingebonden. Ze zijn vandaag bedreigd door oprukkende verstedelijking, door steen-lawaai, wegen, verkeer, huizen en veranderde intermenselijke verhoudingen (moeder-kind-kinderen).
De fragmentaire vorm staat voor verdwijnen, vluchtig worden – oplossen ; een steeds voorthollend proces.

VOLLE LEEGTEN unieke werelden

(1998 - 2022)

De fragmenten zijn vastgehouden, snel verdwijnende archaïsche werelden, vol rust, stilte, mensen en dieren in de natuur ingebonden. Ze zijn vandaag bedreigd door oprukkende verstedelijking, door steen-lawaai, wegen, verkeer, huizen en veranderde intermenselijke verhoudingen (moeder-kind-kinderen). De fragmentaire vorm staat voor verdwijnen, vluchtig worden – oplossen ; een steeds voorthollend proces.

Deze objecten zijn een poging de wereld van deugden en ondeugden, van geluk en ongeluk , van herinnering en eenzaamheid in wezens gestalte te geven . Daarvoor wordt afvalmateriaal , of golfkarton gebruikt, dat  geest krijgt door beschildering.

OBJECTEN een wereld van beelden

(1992 - 2021)

Deze objecten zijn een poging de wereld van deugden en ondeugden, van geluk en ongeluk , van herinnering en eenzaamheid in wezens gestalte te geven . Daarvoor wordt afvalmateriaal , of golfkarton gebruikt, dat geest krijgt door beschildering.